Eind 2018 maakte de organisatie van de Nijmeegse Vierdaagse bekend dat Lowa de komende vier jaar hoofdsponsor wordt van het grootste wandelevenement ter wereld. Lowa is momenteel het merk waarvan de meeste wandelschoenen worden verkocht in Nederland en België. In dat opzicht is het een voor de hand liggende samenwerking. Om de samenwerking zo succesvol mogelijk te maken, zal Lowa in het voortraject van de Vierdaagse 2019 de Lowa Experience Trailer gaan inzetten. Hierdoor kan een adviesrol voor de Vierdaagse wandelaars al vroegtijdig van start. De trailer noemt men overigens ‘Road to Nijmegen’.

Speciaal voor ‘The Walk of the World’ heeft Lowa Vierdaagse wandelschoenen ontwikkeld, onder de modelnamen: Lowa Walker Nijmegen en Lowa Ferrox Nijmegen. Beide modellen zijn beschikbaar voor dames en heren. De officiële Vierdaagse 2019 wandelschoenen hebben een heerlijke pasvorm, een goed comfort en zijn gemaakt van hoogstaande kwaliteit. De schoenen zijn tevens 100% in Europa gemaakt. De Lowa Walker en de Ferrow zijn gemaakt naar aanleiding van de wensen van de Vierdaagse wandelaars. Zo beschikken de Nijmegen wandelschoenen over een waterafstotende en goed ademende Splitleren upper voor een optimaal voetklimaat. Daarnaast zijn ze licht van gewicht en zijn de pasvormen naar de anatomie van de voeten aangepast, waardoor ze perfect zouden moeten zitten. Tot slot niet onbelangrijk; de 4daagse schoenen zijn waterafstotend en hebben een ademend vermogen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De Lowa schoenen zijn direct uit eigen voorraad leverbaar. Maat niet goed? Geld terug? Eventueel kunt ook langs één van onze winkels gaan om de schoenen te bekijken en te passen.