Skip to Store Area:

Gratis bezorgd

Polar A360 armband voor Fitness Tracker met hartslagmeter roze

Polar A360 armband voor Fitness Tracker met hartslagmeter roze

 
 

 

Dit artikel is helaas niet meer op voorraad. Vervelend voor u, maar ook voor ons. Wellicht bent u geïnteresseerd in één van onze andere artikelen. Als tegemoetkoming ontvangt u na uw aankoop een kadobon t.w.v. € 5,00

Adviesprijs: € 24,99
Onze prijs: € 11,25
 

De Polar A360 armband voor Fitness Tracker met hartslagmeter roze is een armband waarop de hartslagmeter van Polor geinstalleerd kan worden.

(De hartslagmeter meet de hartslag tijdens het sporten, waardoor u uw optimale conditie en doelen kunt bereiken. De Fitness Tracker met hartslagmeter van Polar geeft u praktische tips om je doelen te behalen. De A360 is te verbinden met uw smartphone, zodat u tijdens het sporten op de hoogte blijft van inkomende oproepen en meldingen. Het sporthorloge telt het aantal stappen en de afgelegde afstand. Tegelijkertijd wordt op basis van uw lichaamsspecificaties in combinatie met dagelijkse activiteiten en hartslagmetingen berekend hoe veel calorieën er worden verbrand. Wanneer u het horloge omhoudt met slapen, wordt tevens uw slaappatroon in beeld gebracht.)

Bestel de Polar A360 armband voor Fitness Tracker met hartslagmeter roze nu eenvoudig en snel online!

Schrijf uw eigen review

Schrijf een product review en maak elke maand kans op een Kadobon t.w.v. € 30,00
Hoe meer beoordelingen u schrijft, hoe groter de kans dat u die kadobon wint.

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterrenWandel-Geest werkt samen met de Feedback Company voor het werven van algemene klantenbeoordelingen. Bent u benieuwd naar reviews van andere mensen over onze webshop? Of wilt u zelf een algemene review plaatsen? Klik dan op onderstaande button. Wandel-Geest is inmiddels door meerdere mensen zeer positief beoordeeld. Daar zijn we erg trots op! Indien u advies heeft, laat het ons weten, wij staan altijd open voor feedback. Onze klant is koning!

Heeft u een vraag of wilt u advies over dit product?
Neem dan contact op met onze specialist via onderstaand formulier.
Wij zullen er alles aan doen om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.