Skip to Store Area:

Gratis bezorgd

HanWag Wandelschoenen online kopen

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Voor het ultieme outdoor gebruik


Hanwag wandelschoenen zijn geschikt voor het ultieme gebruik op welk terrein dan ook. Ook bij onstuimig weer, bijvoorbeeld: sneeuw, regen, en ijs moet u een beroep kunnen doen op uw wandelschoenen. Aan duurzaamheid wordt veel waarde gehecht. Hanwag wil dat wandelschoenen lang mee gaan maar ook dat deze op een zo meest groene manier worden vervaardigd. Duurzaamheid ligt Hanwag dan ook nauw aan het hart, dit omdat de natuur de “speelplaats” is voor de fanatieke wandelaar. Hanwag gaat behoedzaam om met de materialen om op deze wijze milieuvriendelijk te zijn. Tegelijkertijd wil Hanwag wandelschoenen produceren dicht bij “huis” oftewel de gebruiker. De merkwaarde is dan ook “Hanwag staat voor innovatie uit traditie.“

Ambachtelijke vervaardiging


Hanwag wandelschoenen bieden uitstekende bescherming en kwaliteit. Doormiddel van eenvoudige met de hand aangedreven machines worden de outdoorschoenen van Hanwag deels handmatig en op ambachtelijke wijze geproduceerd. De wandelschoenen worden geproduceerd voor een onvoorwaardelijke inzet. Hanwag produceert voornamelijk schoenen op een gezwikte maakwijze. Bij het zwikken wordt de schacht eerst over een brandzool getrokken waarna deze eenheid op het onderwerk bevestigd wordt. Door deze traditionele en ambachtelijk arbeidsintensieve vervaardiging krijgt de wandelschoen een uitstekende stabiliteit en vormvastheid. Niet alleen het vervaardigen van Hanwag wandelschoenen vereist veel ervaring en ambachtelijke kennis ook een goede know how is belangrijk. Bij de keuze van materialen wordt er vooral gelet op levensduur en kwaliteit. Hanwag maakt outdoor schoenen met uitsluitend materialen van leveranciers uit Europa. Het gebruik van de beste materialen zoals leer, Gore-Tex en een chroomvrije leren binnen voering zorgen ervoor dat perfecte Hanwag wandelschoenen ontstaan.

Pasvorm, functie en kwaliteit


Bij chroomvrije leren binnen voering zijn de wandelschoenen van Hanwag allergenen vrij. Bij schoenen met het toegepaste Gore-Tex zijn waterdichte schoenen gegarandeerd. Het membraam is ultradun en zorgt voor een zeer goede ventilatie. Bij de keuze van materialen let Hanwag vooral op levensduur en kwaliteit. Door het gebruik van Vibram buitenzolen hebben de wandelschoenen een uitstekende demping en zolen van lange levensduur. Al deze materialen stellen Hanwag in staat om perfect passende wandelschoenen te produceren welke door tal van wandelaars met plezier wordt gedragen. Hanwag wandelschoenen online kopen heeft u binnen enkele klikken op onze shop gedaan. Bekijk ook eens onze wandelkleding, wandelsokken en nordic walking stokken.