Skip to Store Area:

Gratis bezorgd

Hi-Tec Wandelschoenen online kopen

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Succesvol wandelen


Hi-Tec wandelschoenen zijn een van de populairste merken onder fanatieke wandelaars. De liefde voor actief sporten was de reden om ruim 40 jaar geleden Hi-Tec op te richten. Inmiddels zijn er vele succesvolle jaren voorbij en is Hi-Tec zelfs hoofdsponsor van de "The Walk of the World". Oftewel; de wandelvierdaagse in Nijmegen. De wandelschoenen zijn zo ontworpen dat elke wandelaar jong of oud hier optimaal gebruik van kan maken en optimaal kan genieten tijdens het wandelen. De Hi-Tec wandelschoenen kenmerken zich door heldere en frisse kleuren. Hierdoor hebben de wandel schoenen een sportieve en casual uitstraling. De modellen V-Lite Altitude en V-Lite Sphike zijn absoluut favoriet. De schoenen zijn licht van gewicht en hebben een goede pasvorm.

Lopen zonder zorgen


Hi-Tec wandelschoenen onderscheiden zichzelf ten opzichte van andere wandelschoenen door eigen ontwikkelde technieken. Hieronder gaan we daar dieper op in. Uiteraard wilt u dat uw wandelschoenen er goed uit blijven zien, Hi-Tec heeft hiervoor i-Shield gecreëerd. I-Shield is een onzichtbare beschermlaag wat water en vuil gemakkelijk afstoot. De laag beschermt tegen vet, vlekken, vuil en houd de schoenen langer schoon en dus daarom ook mooi. I-Shield stoot water af en verminderd de opname van vocht, dit houdt de Hi-Tec wandelschoenen licht van gewicht, dat het dragen comfortabel maakt. Uiteraard wilt u dat uw voeten droog blijven, hiervoor is het Dri-Tec membraan ontwikkeld. Dit membraam zorgt voor optimale waterdichtheid en een uitstekende regulatie voor de afvoer van vocht. Door de miljoenen microscopische gaatjes in het Dri-Tec membraan kan damp van de voet ontsnappen, zonder dat waterdruppels van buiten naar binnen kunnen komen. Uw voeten blijven hierdoor langer droog, wat voorkomt dat u blaren of irritaties krijgt. Tegelijkertijd wilt u dat u warme voeten blijft houden, hierbij komt de Thermo-Dri technologie kijken. Thermo-Dri combineert het isolatiemateriaal Thinsulate van 3M met het Hi-Tec’s Dri-Tec waterdichte membraan, en zorgt voor warme en droge voeten. Hi-tec wandelschoenen zijn daarom niet alleen mooi, maar ook functioneel! Perfect geschikt voor lange wandelingen, waaronder de Wandelvierdaagse in Nijmegen.

Zolen voor perfecte prestaties


Hi-Tec wil dat de gebruikers van hun wandelschoenen de beste zolen hebben om op te lopen. Hiervoor gebruikt Hi-tec de Vibram buitenzolen. Vibram zolen zijn geproduceerd met 3 doelen: grip, comfort en bescherming, en zijn vervaardigd van het beste rubber. Om de kwaliteit te waarborgen worden deze zolen getest op 1 miljoen kilometer om zo het hoogste prestatievermogen te waarborgen. Dit alles bij elkaar maakt dat er een comfortabele Hi-Tec wandelschoen met sportief uiterlijk ontstaat. De schoenen zijn over het algemeen vrij licht van gewicht en dragen daardoor erg prettig. Naast de nieuwe collectie Hi-Tec wandelschoenen heeft Wandel-Geest een ruime collectie aan wandelkleding, Deuter wandelrugzakken en Falke wandelsokken. Alle artikelen zijn direct uit eigen voorraad leverbaar.