Skip to Store Area:

Gratis bezorgd

Meindl Wandelschoenen online kopen

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Een topprestatie is mogelijk


Meindl wandelschoenen zijn absolute toppers bij Wandel-Geest. Wandelen moet plezierig en gemakkelijk zijn. Dit simpele feit heeft de ontwerpers van Meindl uitgedaagd om de perfecte schoenen te ontwerpen, en dat is ze gelukt! Meindl produceert op dit moment meer dan 1 miljoen schoenen per jaar en mag daarom als een van de grootste producenten worden genoemd als het gaat om wandelschoenen. Het van oorsprong Duitse schoenenmerk maakt al sinds 1928 op eigen wijze wandelschoenen. Het gebruik van het beste leer en rubber om zo tot de perfecte pasvorm en kwaliteit te komen, is iets waar Meindl zich hard voor maakt. Een topprestatie zoals het lopen van de Nijmeegse vierdaagse is mogelijk met de juiste Meindl wandelschoen!

Voor het juiste loopcomfort


Meindl produceert wandelschoenen met eigen ontwikkelde technieken, en koopt hier het beste leer voor in. Dit wordt op kleine schaal gedaan en wordt direct verwerkt. Een techniek welke Meindl bij wandelschoenen heeft ontwikkeld is onder andere het Air-Active systeem. Hierbij wordt een foam direct op de binnenzool gelegd zonder deze te verlijmen. Dit zorgt ervoor dat vuil en vocht optimaal kunnen worden afgevoerd. De Air Revolution techniek zorgt ervoor dat bij het lopen een constante frisse en schone lucht wordt aangevoerd en warme lucht wordt afgevoerd. Dit systeem is zo ontwikkeld dat wanneer u uw voet neerzet er schone frisse lucht in de schoen getrokken wordt en wanneer u uw voet op trekt, de warme lucht uit de Meindl wandelschoen wordt gezogen. Verder is de Vakuum techniek ontwikkeld. Deze laatstgenoemde techniek zorgt ervoor dat de wandelschoenen worden gevormd naar uw voeten, hetgeen wat zorgt voor een perfecte pasvorm. Al deze technieken zorgen ervoor dat de gebruiker optimaal loopcomfort heeft. Denk hierbij ook aan zolen die qua stijfheid geschikt zijn om op ongelijke terreinen te lopen. Tegelijkertijd geven ze de juiste demping voor het juiste loopcomfort. De Meindl wandelschoenen sluiten strak aan maar zullen ondanks de strakke pasvorm wel voldoende kunnen ventileren door de Gore-Tex technologie. De technologie bestaat uit een waterdicht membraan, wat tevens ademend vermogen heeft.

Frisse voeten


De Meindl wandelschoenen zullen dankzij deze technologie uw voeten onder bijna alle omstandigheden een droog en fris gevoel geven. Gore-Tex ventileert goed en zorgt dat vocht en vuil van buiten niet naar binnen kan. Tegelijkertijd zal transpiratievocht worden afgevoerd. Welke model u kiest, hoog of laag, van nature bieden wandelschoenen van Meindl een goede stabiliteit op elk terrein. Via Wandel-Geest hebben wij een gevarieerd aanbod Meindl wandelschoenen. De modellen Nebraska, Nevada, Burgos, Ohio en Salinas zijn absolute toppers als het gaat om comfortabel wandelen. Wandel-Geest biedt naast Meindl wandelschoenen onder andere ook wandelkleding en wandelaccessoires aan om uw outfit compleet te maken.