Skip to Store Area:

Gratis bezorgd

New Balance Wandelschoenen online kopen

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Gewilde schoenen


New Balance wandelschoenen, een superieur product, zo noemt New Balance dat zelf. Met merk gelooft dat een superieur product zichzelf beter kan verkopen dan een superster dat ooit zou kunnen, en dat klopt! New Balance wandelschoenen zijn uitgegroeid tot toonaangevende wandelschoenen en sinds de jaren 70 niet meer weg te denken. New Balance is constant bezig met het voldoen aan de behoeften van de fanatieke wandelaar en heeft inmiddels vele populaire modellen, waaronder bijvoorbeeld de Ww Mw 1300Ww Mw 659, Ww Mw 1400 en Ww Mw 959. Het merk is jarenlang sponsor geweest van de wandelvierdaagse in Nijmegen, maar heeft sinds een aantal jaar het stokje overgedragen aan Hi-Tec.

Voor iedere wandelaar


New Balance wandelschoenen zijn erg populier onder de fanatieke wandelaar. Zin in een stevige wandeling? Dan zullen de wandelschoenen van dit merk u niet tegen vallen. Outdoor schoenen van New Balance zijn toonaangevend in kwaliteit en prestatie. New Balance onderscheidt zich in verschillende breedte maten voor brede voeten en smalle voeten. Omdat een betere pasvorm nu eenmaal betere prestaties levert, zijn wandelschoenen van New Balance in verschillende breedtes en in alle maten verkrijgbaar. Zo lopen maten uiteen van 37 t/m 48. De breedte maten herkent u aan de aanduiding 2E of zelfs 4E voor als u nog bredere schoenen wenst. De outdoorschoenen zijn veelal uitgerust met een EVA-tussenzool voor betere schokdemping. Zo biedt New Balance ook verschillenden modellen aan waaronder de WW769 en de WW956 met de AbZorb technologie die de kracht van de landing breekt en dus zorgt voor voldoende demping en comfort. De zool is voorzien van een buigzame kunststof plaat, de RockStop, die de voet beschermt tegen stenen en schokken. Perfect geschikt voor wandelingen op ongelijk terrein of onverharde paden.

Frisse voeten


New Balance wandelschoenen bieden naast comfort ook ademend vermogen. U wilt uiteraard dat uw voeten schoon en fris blijven. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende modellen waarbij de tong van de wandelschoen vast is gemaakt aan de zijkant van de schoen. Hierdoor komt er geen vuil van buitenaf langs de tong naar binnen. In combinatie met het mesh materiaal blijven uw voeten luchtig en droog. New Balance is constant bezig met het voldoen aan de behoeften van de alledaagse wandelaar en ontwikkelt hierbij ook telkens nieuwe technieken. Zo zijn de zolen in de regel wat dikker dan zolen van andere merken. Dit komt door de extra demping die erin is verwerkt, wat het wandelen comfortabel maakt. Desondanks hebben de New Balance wandelschoenen een prima afwikkeling.